Анальна пробка Sinner Gear Unbendable - Elegant Seven Metal Dildo

Обліковий номер: SO4615

Наявність: Відсутній на складі

Ціна 1 769,00 грн

Безкоштовна доставка замовлення від 500 грн.

Є питання? Телефонуйте проконсультуємо.

Оплата будь-яким зручним способом.

Гарантія якості на всю продукцію!

Опис товару
Деталі

Невеликий суцільнометалевий анальний затор, який можна охолоджувати і нагрівати - те, що потрібно для захоплюючої гри! Рекомендуємо купити анальну пробку Sinner Gear Unbendable - Sturm Metal Prostate Plugg не тільки тим, хто вже давно практикує анальну стимуляцію, а й новачкам, адже її діаметр 2,7 см. Дозвольте собі нові глибокі враження!

Металева анальна пробка Sinner Gear Unbendable - Sturm Metal Prostate Plugg відрізняється жорсткістю, зручною формою та великим кільцем-стопером, яке, по-перше, не дасть пробці піти надто глибоко, а по-друге, полегшує введення та вилучення.

  • зручна форма із звуженим кінцем для комфортного введення;
  • велике кільце для захоплення та безпеки;
  • виготовлена із цільного металу, що не містить нікель, безпечна та довговічна;
  • відчутна вага: 172 г;
  • спробуйте ігри з температурою: можна нагрівати та охолоджувати, опустивши у воду відповідної температури;
  • сумісна з будь-якими лубрикантами;
  • проста у очищенні;
  • фантастично виглядає.

Анальний корок Sinner Gear Unbendable - Sturm Metal Prostate Plugg поставляється в лаконічній чорній коробці з підкладкою. У комплекті м'який чохол для зберігання.

Голландський бренд Sinner Gear Unbendable спеціалізується на іграшках для дорослих, призначених для просунутого БДСМ. Всі деталі виготовлені з якісного металу без вмісту нікелю, безпечного для внутрішнього введення, довговічного і ідеально гладкого.

Горите желанием разнообразить интимную жизнь? Секс шоп эротических товаров Intim – первоклассное место для доставки такого ассортимента как: Diamond Hand Job Stroker-Clear, Пеньюар PAULINE CHEMISE black S/M - Passion, Бодістокінг Passion BS023 black, комбінезон, імітація панчох та пояса. Оформляйте покупку на экспандер для увеличения члена с выгодой для Вас. помогут воплотить эротическую обстановку. Заказывайте бережную доставку на Анальна пробка Sinner Gear Unbendable - Elegant Seven Metal Dildo в населенный пункт Черкассы и в другой населенный пункт. Наши профессиональные консультанты всегда помогут подобрать fleshlight dillion harper. Заказать и приобрести в онлайн магазине секс игрушек Интим выгодно и просто.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Обліковий номер SO4615
Материал ABS
Країна виробництва Недоступний
Прочие особенности Недоступний
Діаметр, см Недоступний
Довжина, см Недоступний
Марка Недоступний
Розмір Недоступний
Живлення Недоступний
Місткість Недоступний
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Анальна пробка Sinner Gear Unbendable - Elegant Seven Metal Dildo