Ігровий костюм Sexy Nurse & Dotor costume

  • Гарна якість.
  • Сексуальні виріз з боків.
  • Він захоче, щоб ви його вилікували сексом.
Обліковий номер: IXI58701

Наявність: Відсутній на складі

Ціна 770,00 грн

Безкоштовна доставка замовлення від 500 грн.

Є питання? Телефонуйте проконсультуємо.

Оплата будь-яким зручним способом.

Гарантія якості на всю продукцію!

Опис товару
Деталі

Хочете стати на один вечір пустотливою медсестрою, готовою до розпусних ігор Все можливо! Достатньо купити еротичний костюм медсестри і перетворитися на одну з найгарячіших чоловічих фантазій.

Цей привабливий костюм сексуальної медсестри є білою сукнею з червоними мереживними вставками і гарною горловиною з привабливим вирізом на грудях. Сукня виконана з поліестеру з додаванням еластану, завдяки чому воно добре сідати по фігурі, щільно обтягує груди та розширюється на стегнах, підкреслюючи талію. Під сукню можна одягнути трусики-стрінги (у комплекті), або не вдягати нічого для максимального напруження пристрасті.

Також у комплекті передбачений червоний мереживний головний убір медсестри та стилізований стетоскоп, щоб створити повноцінний яскравий образ. Спробуйте себе у ролі спокусливої медсестри, і ваш партнер буде підкорений!

3pcs науghty nurse costumes, включаючи headpiece, front lace up teddy with garter and stocking H2015.
Планируете украсить секс? Лучший интернет магазин секс товаров Intim – одно из лучших мест для обновления такого ассортимента как: Эротический костюм медсестры "Исполнительная Луиза" XS/S, Игровой костюм Sexy Nurse & Dotor costume, Сексуальный костюм доктора Sexy Nurse & Dotor costume. Оформляйте заказ на пробка со стразом с выгодами. Секси медсестры помогают осуществить эротические желания. Оформляйте быструю доставку на Игровой костюм Sexy Nurse & Dotor costume в населенный пункт Мелитополь и по области. Наши профессиональные консультанты всегда посоветуют как выбрать удлинитель пениса. Купить аксессуары на сайте intim.com.ua максимально просто.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Обліковий номер IXI58701
Материал Недоступний
Країна виробництва Недоступний
Прочие особенности Недоступний
Діаметр, см Недоступний
Довжина, см Недоступний
Марка Недоступний
Розмір one size (S/M)
Живлення Недоступний
Місткість Недоступний
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Ігровий костюм Sexy Nurse & Dotor costume