Анальний стимулятор з вібрацією з пультом дистанційного керування PRETTY LOVE " Royal Pleasure Regina " BI-040078W

Обліковий номер: BI-040078W

Наявність: Відсутній на складі

Ціна 2 789,00 грн

Безкоштовна доставка замовлення від 500 грн.

Є питання? Телефонуйте проконсультуємо.

Оплата будь-яким зручним способом.

Гарантія якості на всю продукцію!

Опис товару
Деталі
Анальна вібропробка Pretty Love Royal Pleasure Regina добре підійде для підготовки до анального сексу, так і для цілеспрямованої анальної стимуляції. Виготовлена з шовковистого, приємного на дотик силікону, має поздовжній обмежувач, що робить цю пробку придатною для недовгого носіння. А 12 різних функцій вібрації допоможуть досягти бажаного насолоди. Віброплаг має акумулятор, що перезаряджається, управління з пульта ДК і зарядку через USB кабель. Розміри – дивіться фото.
Горите желанием разнообразить интим? Онлайн маркет intim.com.ua – отличное место для покупок такого ассортимента как: Анальная пробка - MALESATION Waist Plug Vibe 2.0, Анальная пробка - Lure Me Butt Plug Slim Black, Массажер простаты - Silicone Prostate Plug. Оформляйте покупку на белье для мужчин по привлекательной цене. Анальні іграшки та стимулятори исполняют любые сексуальные фантазии. Оформляйте удобную отправку на Анальный стимулятор с вибрацией с пультом ДУ PRETTY LOVE " Royal Pleasure Regina " BI-040078W в город Константиновку и в любой населенный пункт. Наши профессиональные консультанты всегда помогут выбрать женское эротическое бельё. Купить качественные товары в секс шопе intim.com.ua не займет много времени.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Обліковий номер BI-040078W
Материал Недоступний
Країна виробництва Недоступний
Прочие особенности Недоступний
Діаметр, см Недоступний
Довжина, см Недоступний
Марка Недоступний
Розмір Недоступний
Живлення Недоступний
Місткість Недоступний
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Анальний стимулятор з вібрацією з пультом дистанційного керування PRETTY LOVE " Royal Pleasure Regina " BI-040078W