Еротичний комплект 2273: трусики-стрінги, пояс для панчохи та панчохи у велику сітку

  • Відмінно підкреслює апетитні вигини тіла.
  • Добре тримає форму.
  • Відмінний повноцінний комплект.
Обліковий номер: SO2273

Наявність: Є в наявності

Ціна 549,00 грн

Безкоштовна доставка замовлення від 500 грн.

Є питання? Телефонуйте проконсультуємо.

Оплата будь-яким зручним способом.

Гарантія якості на всю продукцію!

Опис товару
Деталі

Панчохи на мереживному поясі - сексуальна частина гардеробу, яка здатна перетворити будь-який вечір на романтичне побачення з продовженням. Рекомендуємо купити еротичний комплект трусики, пояс для панчохи та панчохи, в який входять панчохи-сітка, шикарний пояс для панчох та прозорі Т-стрінги.

Бажаєте постати перед своїм коханим в образі розпусної вчительки або зустріти його в мінімумі одягу, щоб одразу перейти до інтимних пестощів їм вечірнє вбрання. Пояс поєднує гладкі та мереживні деталі, що робить його особливо ошатним, а плоский верх непомітний під спідницею або сукнею. Панчохи-сітка з мереживною смужкою та прозорі мікрострінги роблять еротичний образ завершеним.

Якісний матеріал, зручність у носінні та приголомшливий зовнішній вигляд – ось головні відмінності даного комплекту. Матеріал, з якого виготовлений комплект, на 94% складається з нейлону та на 6% з еластану. Такий матеріал добре сідає і тривалий час зберігає первісну форму.

Мечтаете о том, чтобы дополнить сексуальный опыт? Онлайн шоп эротических товаров intim.com.ua – проверенное место для находки таких товаров как: Комплект белья PERDITA SET black S/M - Passion Exclusive, Комплект белья MELISSA SET black XXL/XXXL - Passion, Комплект белья - 2211955 Bra Suspender Set, 4XL. Планируйте купить вагинальная смазка экономно. Комплекты с чулками помогут воссоздать интимные пожелания. Заказывайте быструю доставку на Эротический комплект 2273: трусики-стринги, пояс для чулок и чулки в крупную сетку в город Бровары и по всей стране. Наши профессиональные менеджеры всегда помогут выбрать интимное белье для мужчин. Оформить заявку на сайте intim.com.ua проще простого.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Обліковий номер SO2273
Материал Комбін. (Нейлон 94%/еластан 6%)
Країна виробництва Недоступний
Прочие особенности Недоступний
Діаметр, см Недоступний
Довжина, см Недоступний
Марка Недоступний
Розмір Недоступний
Живлення Недоступний
Місткість Недоступний
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Еротичний комплект 2273: трусики-стрінги, пояс для панчохи та панчохи у велику сітку