Еротичний комплект 2270: трусики-стрінги та мереживний ліф.

  • Відмінний комплект поєднує в собі сексуальність та комфорт.
  • Чудовий дизайн.
  • М'яке приємне мереживо.
Обліковий номер: SO2270

Наявність: Відсутній на складі

Ціна 539,00 грн

Безкоштовна доставка замовлення від 500 грн.

Є питання? Телефонуйте проконсультуємо.

Оплата будь-яким зручним способом.

Гарантія якості на всю продукцію!

Опис товару
Деталі

Ультрамодний комплект білизни з актуальною мереживною спинкою порадує цінительок сексуальних, зручних та естетичних бра та трусиків. Пропонуємо купити еротичний комплект трусики та ліф - ошатний, комфортний та демонструючий ваші переваги найкращим чином.

Мереживна білизна дуже приємно відчувається на тілі, ніде не тисне і не натирає і, звичайно ж, виглядає просто приголомшливо. Зверніть увагу на бюстгальтер у цьому комплекті: він традиційно застібається на спині, а шлейки йдуть за шию, створюючи спокусливу улоговинку на грудях. А мережива вставка на спинці перетворює предмет гардероба на стильний і шалено еротичний аксесуар.

Акуратні трусики-стрінги з мережива чудово сідають на стегнах завдяки плоскій резинці. Біла смужка на гумці, і на трусиках, і на бра створює контрастний акцент. У такому комплекті будь-яка дівчина зможе відчути себе сексапільною та бажаною. Ця білизна чудово підійде і для романтичного побачення, і для повсякденного носіння, особливо під шифоновими блузками, які продемонструють спокусливу спинку.

Горите желанием украсить интимную сферу? Секс шоп эротических товаров Intim – надежное место для обновления такого ассортимента как: Комплект белья LARISA SET black 4XL/5XL - Passion, Комплект белья RAMONA SET black S/M - Passion, 2221047 Shelf Bra Set. Делайте покупку на mi bod vibrator по разумной цене. Еротичні комплекти исполняют сокровенные идеи. Оформляйте молниеносную отправку на Эротический комплект 2270: трусики-стринги и кружевной лиф в населенный пункт Северодонецк и по области. Наши опытные консультанты всегда посоветуют как выбрать лубрикант на водной основе. Сделать выбор и купить в онлайн каталоге intim.com.ua проще простого.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Обліковий номер SO2270
Материал Комбін. (Нейлон 92%/еластан 8%)
Країна виробництва Недоступний
Прочие особенности Недоступний
Діаметр, см Недоступний
Довжина, см Недоступний
Марка Недоступний
Розмір Недоступний
Живлення Недоступний
Місткість Недоступний
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Еротичний комплект 2270: трусики-стрінги та мереживний ліф.