Електронне тимчасове блокування для поясів рабства та цнотливості

  • Простий в експлуатації.
  • 100% надійність.
  • Виготовлений із якісних матеріалів.
Обліковий номер: IXI58003

Наявність: Є в наявності

Ціна 1 085,00 грн

Безкоштовна доставка замовлення від 500 грн.

Є питання? Телефонуйте проконсультуємо.

Оплата будь-яким зручним способом.

Гарантія якості на всю продукцію!

Опис товару
Деталі

Це тимчасове блокування приховує всередині деякі справжні високотехнологічні деталі і може бути прикріплена практично до будь-якого бондажного спорядження, багатьох фіксаторів або поясів цнотливості.

Нарешті, ви можете втілити в життя свої ідеальні фантазії про неволю та цнотливість, тому що тимчасове блокування може бути встановлене хоч на хвилину, хоч максимум 100 годин. Здійсніть те, про що всі мріяли!

Проста в експлуатації та захищена від злому, вона гарантує вам те, про що ви завжди мріяли. Наш замок може витримувати зусилля, що тягне, в 130 кілограмів, що робить його ідеальним для контрольованого за часом зв'язування в наручниках, кайданах, розпірках з кайданами, ременях для зв'язування, клітинах цнотливості, поясах цнотливості, кляпах і навіть нашій замиканій анальній.

Але Ви все ще хочете втілити у життя свої фантазії про неволю? Ти, міцно пов'язаний, ідеально пов'язаний і з кляпом у роті, став безсилим? Цей фантастичний продукт дозволяє зв'язати себе і звільнити себе тільки після закінчення обраного вами періоду часу (і давайте будемо чесними: ви найкраще розумієтеся на своїх фантазіях про бондаж - ніхто не робить це так добре, як ви!) Дозвольте вашим фантазіям розвиватися разом з обмеженням часу!

Зв'яжіть себе в темній кімнаті і цілу вічність піддавайте себе збудженим дотикам інших або зв'яжіть свого партнера вранці, перш ніж виходити з дому.

Використовуйте наші замикаються кляпи або пояси цнотливості! Ваші фантазії не мають меж - але ніколи не забувайте: наше тимчасове блокування не розуміє: «Будь ласка, звільніть мене…»

Загальні поради: для особливо сильних відчуттів зв'язування ми рекомендуємо використовувати два або три електронні таймери разом з нашими наручниками. і наручники, а також наш шкіряний кляп, що закривається. При необхідності також можна використовувати нашу анальну пробку, що замикається, і пояс цнотливості.

Додаткові відомості:

• Цифрове блокування часу БДСМ / Блокування таймера / Система блокування часу / Електронне блокування зв'язування

• Електронне блокування часу з кнопками керування та РК-екраном

• Застосовується зазвичай навісний замок

• Перезаряджається літієва батарея USB

• Матеріал: АБС та сталевий дріт = 100% надійність

• Розміри: Замок 45 мм x 40 мм x 20 мм (1,75 дюйма x 1,6 дюйма x 0,8 дюйма). Кронштейн ø 2,5 мм x 90 мм (0,1 дюйми) x 3,5 дюйми)

• Детальні інструкції з експлуатації англійською мовою

• Можна встановити хвилини та години

• Максимальне значення – 99 годин 59 хвилин • Неможливо відкрити до закінчення часу очікування

• Максимальне тягове зусилля 130 кг = 286 фунтів. Блокування часу дозволяє максимальне навантаження 130 кг у разі вертикального натягу. Для бічних навантажень значення може змінюватись у бік зменшення.

• Термін служби батареї: якщо ви використовуєте фіксатор часу зв'язування протягом чотирьох годин на день, батареї вистачить на 30 днів після однієї зарядки . Після 1200 зарядок ємність акумулятора зменшується на 15%. Після 3000 зарядок ємність акумулятора відновлюється. збільшено до 3,5 год.

• Інструкції з безпеки: Перед використанням переконайтеся, що таймер повністю заряджений.

Мечтаете о том, чтобы сделать секс невероятным? Онлайн магазин секс товаров Интим - лучшее место для покупок такого ассортимента как: Пояс верности - Cock Cage Set 15 pcs., Открытый мужской пояс верности CB-3000, Черный женский пояс верности. Определяйтесь с выбором секс костюм с преимуществами по цене. Пояси вірності помогут воплотить сокровенные идеи. Оформляйте курьерскую доставку на Электронная временная блокировка для поясов рабства и целомудрия в населенный пункт Ужгород и в села. Наши опытные консультанты всегда посоветуют как подобрать смазка для орального секса. Выбрать изделия на intim.com.ua можно быстро и выгодно.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Обліковий номер IXI58003
Материал Недоступний
Країна виробництва Недоступний
Прочие особенности Недоступний
Діаметр, см Недоступний
Довжина, см Недоступний
Марка Недоступний
Розмір Недоступний
Живлення Недоступний
Місткість Недоступний
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Електронне тимчасове блокування для поясів рабства та цнотливості