Струси 30гр - порошковий шейкер

  • Тривале ковзання.
  • Простота у використанні.
  • Легкість проникнення.
Обліковий номер: IXI58959

Наявність: Відсутній на складі

Ціна 410,00 грн

Безкоштовна доставка замовлення від 500 грн.

Є питання? Телефонуйте проконсультуємо.

Оплата будь-яким зручним способом.

Гарантія якості на всю продукцію!

Опис товару
Деталі

Shake It Up - унікальний порошок, який після додавання води можна використовувати як інтимний масажний гель. Нескладно та просто скрізь.

Shake It Up - це масажний гель, який можна створити за 4 простих кроки та легко розлити по тілах із чашки для струшування, яка входить до комплекту. Шейкер визначає товщину та кількість гелю, чим більше води, тим тонший гель. Шейкер контролює ковзання/плавність фізичного контакту під час масажу.

Кожен пакетик містить 5 грам порошку, який підходить для 250 мл гелю і багато слизького / гладкого контакту тіла з тілом. Як це працює Добре перемішайте порошок із водою, доки він повністю не розчиниться. Зачекайте близько п'яти хвилин, поки він не загусне в інтимний масажний гель. Нанесіть необхідну кількість масажного гелю на вибрані частини тіла та нанесіть його на шкіру.

Формула на водній основі надає продукту легку текстуру, що легко розтікається, нейтральну для шкіри.

Цей масажний гель створює м'яке та комфортне відчуття під час використання. Подібна формула на водній основі значною мірою поглинається шкірою з часом, при необхідності наносити додатковий масажний гель під час використання, щоб забезпечити безперервне приємне ковзання.

Масажний гель можна легко змити за потреби.

Інгредієнти Поліакрилат натрію

Давно раздумываете о том, чтобы подарить новые интимные эмоции? Секс шоп Интим – эксклюзивное место для заказа и покупки таких товаров как: Лубрикант Erotist на водной основе ANAL для женщин, 100 мл, Лубрикант - Lubrix, 100 мл, Лубрикант - Pjur Light, 30 мл. Определяйтесь с выбором шарики анальные экономно. Лубриканти, мастила реализовывают сокровенные сокровенные идеи. Заказывайте удобную отправку на Встряхни 30гр - порошковый шейкер в населенный пункт Кременчуг и в область. Наши профессиональные менеджеры всегда посоветуют как подобрать большой дилдо. Оформление покупки в интернет магазине intim.com.ua удобно и легко.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Обліковий номер IXI58959
Материал Недоступний
Країна виробництва Недоступний
Прочие особенности Недоступний
Діаметр, см Недоступний
Довжина, см Недоступний
Марка Недоступний
Розмір Недоступний
Живлення Недоступний
Місткість Недоступний
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Струси 30гр - порошковий шейкер